субота, 3. фебруар 2018.

Паланачки Заветници против Кандићеве номинације за Нобелову награду за мир

Општински одбор Српског сабора Заветници у Смедеревској Паланци се огласио саопштењем:
Српски сабор Заветници се поводом информације да су два америчка конгресмена номиновала Наташу Кандић за Нобелову награду за мир, оштро противи оваквом одлуком. За Нобелову награду за мир били су номиновани и Хитлер и Мусолини коме је умакла за само два гласа. Да се подсетимо да је и Европска унија добила Нобелову награду за мир након што је извршила агресију на Либију. Овом наградом закитио се и Обама и Хенри Кисинџер.
Цео век је Наташа Кандић потрошила да припише злочине Србима које нису починили и да заташка злочине који су почињени над Србима.  Ако је критеријум мржња према Србима онда од Кандићке нема бољег кандидата.
Заветници ће зауставити финансирање антисрпских невладиних организација које годинама уназад подривају уставни поредак и делују против интереса грађана. Када се Заветници буду питали, овакве невладине организације неће седти у бееоградским просторијама, нити ће из буџета добијати било какав новац. Београдски пословни простор користиће наши писци, сликари, вајари и уметници за које град наводно никад нема средства.
Морамо да истакнемо да се овакве организације крију иза парола о људским правима како би добијале државни новац а да се никад нису огласиле поводом угрожавања елементарних људских права . Из 500 квадрата објеката истераћемо антисрпске организације које примају огроман новац из страних фондова и амбасада, Зто је и ова Нобелова награда за издају српског народа.
ОО Српског сабора Заветници 
Смедеревка Паланка

Нема коментара:

Постави коментар

Да би коментар био објављен мора да буде у складу са стандардима јавне комуникације и да буде писан ћирилицом.
Хвала.

Паланка на вези - Google+ Posts

Листа блогова Паланка на вези