уторак, 1. март 2016.

Обавезно погледати: Избегличка криза је инструмент за стварање светске владе

Избегличка криза је инструмент за стварање светске владе.


  
"Азиланти уопште нису ратна категорија по Женевској конвенцији из 1951. године и она не третира избеглице односно цивиле који су кренули од некуда из рата, већ се односи на она лица која одлазе из земље која је у миру али у којој су тим људима умањена права на политичкој, верској , идеолошкој или расној основи. Ово све сада што се дешава је урађено плански. То је пројекат завере.
Показатељи тога су да све те избеглице које пристижу имају код себе новац који им је довољан да пређу хиљаде километара. Немогуће је да са породицом кренете на толики пут а да вам неко на самом старту те маршруте није дао новац и гаранције за обављање тог задатка" каже пуковник Горан Јевтовић у разговору за Фонд стратешке културе и наглашава да мигрантски талас производе разни банкари, власници чувених компанија и чланови племићких породица који желе да произведу хаос и који стоје иза пројекта измене демографске слике Европе.
"Оно чему нас учи Женевска конвенција из 1949. године од које сви беже јесте то да цивили не могу да иду по својим правилима на руте дуге хиљаду километара нити да одређују начин понашања. Ми имамо велики проблем који се односи на податак да су међу правим избелицама и они који не долазе из Сирије и који кажу како су одлучили да иду да живе у Хоалндији, Шведској, Немачкој, Француској - па то је научна фантастика и никад није забележено у историји човечанства. Све нам то показује да је реч у великој завери. Ми знамо да они имају платне картице, GPS уређаје, мобилне телефоне али и вође који их воде. Уместо да бежећи од рата иду у прву слободну безбедну зону, они бирају земље у које ће да иду а на то немају праву по конвенцији из 1949. године" каже пуковник Јевтовић.
Циљ владара из сенке је да се створе услови за формирање Сједињених Европских држава у којима би све постојеће земље у Европи предале свој суверенитет у потпуности, али Јевтовић истиче да то није могуће извести без озбиљне кризе која се плански ствара јер желе наднационалну владу која би контролисала целу Европу. Пуковник је истакао да су садашњи функционери ЕУ на истом задатку али да немају механизме са којима би спровели у дело своје планове тако да се избегличка криза користи у те сврхе.
Горан Јевтовић наглашава како ЕУ нема право да доноси било какве одлуке у име суверених држава осим у случају када им нека држава посебним споразумом преда своје надлежности што до сада није виђено ни у једном европској земљи. Он каже како је премијер Мађарске Виктор Орбан једини који се супротставио овом пројекту јер је употребио механизме заштите својих граница које прописује међународно право.
"У једном моменту евроспки народи треба да завапе - спасавајте нас и када се то буде десило биће предложена наднационална влада која ће да преузме све на себе. Сједињене Европске државе биће прелазна фаза ка јединственом Новом светском поретку" закључио је Јевтовић.

Аутор интервјуа је Фонд стратешке културе

Нема коментара:

Постави коментар

Да би коментар био објављен мора да буде у складу са стандардима јавне комуникације и да буде писан ћирилицом.
Хвала.

Паланка на вези - Google+ Posts

Листа блогова Паланка на вези