понедељак, 26. децембар 2011.

"Млади хоће посао" - акција Омладине ДСС Смедеревс...


    • Када: субота 31.12.2011.
    • Време: Од 11:00 пре подне до 12:00 по подне
  • Где
    : Трг хероја, Смедеревска Паланка
Опис:
Омладина Демократске странке Србије у Смедеревској Паланци организује кампању под називом "Млади хоће посао!" која ће почети 24. децембра 2011. на Тргу хероја у Смедеревској Паланци.

Како су многи подаци о неславном положају Србије скренули пажњу јавности, Омладина ДСС ј е урадила анализу постојећег стања и дошла до забрињавајућих података о положају младе популације у Србији. Подаци говоре да Србију жели да напусти око 75% младих, да Србија има највећи "одлив мозгова" у Европи, а да четвртина младих ради послове за које је потребна нижа стручна спрема од оне коју поседују. Алармантно је и то да је удео младих у укупној незапослености порастао за око 17% у последње 3 године, док се за исти период стопа незапослености повећала за више од 26%.
Будући да су ово проблеми који највише брину младе у Србији, Омладина ДСС је, у консултацији са експертима, израдила предлог мера, које држава Србија треба да спроведе, како би се положај младих поправио. Ове мере ће ОДСС, кроз кампању "МЛАДИ ХОЋЕ ПОСАО", и разговор с грађанима, промовисати и предложити младим, али и свим осталим грађанима Србије.

"Млади хоће посао" - акција Омладине ДСС Смедеревска Паланка

Нема коментара:

Постави коментар

Да би коментар био објављен мора да буде у складу са стандардима јавне комуникације и да буде писан ћирилицом.
Хвала.

Паланка на вези - Google+ Posts

Листа блогова Паланка на вези