субота, 24. децембар 2011.

Предизборне активности: Почетак изградње улице Краља Петра I

Ове недеље почели су радови на изградњи улице Краља Петра у оба правца заједно са тротоарима. 
Локална самоуправа на челу са Демократском странком је препознала улицу Краља Петра I као развојни приоритет општине а све политичке странке и одборници владајуће коалиције посвећени одрживом развоју Смедеревске Паланке су подржали ову иницијативу уз издвајање 60 милиона динара. 
Једна од потврда исправности изабраног развојног приоритета је и учвршивање партнерства између Демократске странке, Либерално демократске партије и Социјалдемократске партије које је потврђено потписивањем предизборне коалиције на локалном нивоу. Тиме је пружена снажна подршка развојном приоритету који је водећа политичка партија локалне самоуправе препознала и која је окупила и странке које тренутно нису у власти и које сматрају да треба подржати промовисани развојни правац. Можемо очекивати окупљање и подршку и других странака које деле сличне вредности и које су посвећене развоју паланке на тај начин. 
Избори су близу и треба грађане убедити да актуелна власт Паланке хоће и може. Локална власт је храбро иступила и рекла историјско ОВАКО МОРА. Приоритети су пажљиво изабрани и свако од нас се може лично уверити у њихову исправност. То што неки грађани у неким другим улицама гунђају да баш њихова улица треба да буде изграђена није препрека. И они ће лећи на руду када виде ову приоритетну улицу изграђену. Стање улице је очигледно лоше о чему се сваки добронамеран грађанин може лично уверити. Локална власт је пажљиво размислила када је баш ту улицу изабрала за изградњу у овим кризним временима.  
Да ли ће овај и слични приоритети убедити грађане да гласају за представнике актуелне власти видећемо наредне године.
Искуство говори да ће локална власт проћи сагласно уверењу грађана да је добро радила. 
Корисни линкови:

Нема коментара:

Постави коментар

Да би коментар био објављен мора да буде у складу са стандардима јавне комуникације и да буде писан ћирилицом.
Хвала.

Паланка на вези - Google+ Posts

Листа блогова Паланка на вези