петак, 9. март 2012.

Обавештење Удружења "Савез Напредних Снага"

Од Удружења "Савез Напредних Снага" добили смо следеће обавештење. Такође смо обавештени да ће у суботу 10.3.2012. у Главној улици Смедеревске Паланке бити постављен штанд Удружења од 10 часова.

УДРУЖЕЊЕ “САВЕЗ НАПРЕДНИХ СНАГА”
је добровољно , невладино и непрофитно удружење у области подршке интезивном и равномерном спровођењу стратегије одрживог развоја Општине Смедеревска Паланка.
Циљеви удружења су:
•    равномерни развој свих насељених места у општини,
•    повећање броја радних места,
•  развој привреде, предузетништва, кућне радиности, са посебним нагласком на област пољопривреде и туризма.

Ради остваривања наведених циљева Удружење “САВЕЗ НАПРЕДНИХ СНАГА”
на предстојећим локалним изборима кандидоваће листу ГГ “САВЕЗ НАПРЕДНИХ СНАГА” Смедеревска Паланка .
ЗАШТО УЧЕСТВУЈЕМО НА ПРЕДСТОЈЕЋИМ ИЗБОРИМА:
Зато што је реализација свих циљева остварива само у колико имате контролу над јавним сектором, а то је могуће само кроз учешће у раду локалне скупштине. Наша предност у односу на СТРАНКЕ је огромна , јер немамо туторе из Београдских централа, нема идеологије, нема странчарења.
Ми нудимо свима који мисле својом главом пуну слободу у креирању наше будућности, да нам се прикључе и да у оквиру тренинг центра који оснивамо покажу сво стечено знање и искуство кроз рад на конкретним пројектима чиме ће допринети општем бољитку како себи, тако и другима.
Тренинг центар је шанса , пре свега за младе, незапослене стручне људе , који ће радом на одређеним пројектима кандидованих код фондова ЕУ и Републике Србије за подстицајна средства из области пре свега ПОЉОПРИВРЕДЕ И ТУРИЗМА, ставити свој потпис, чиме ће обогатити сопствену биографију, а тиме и лакше наћи запослење.
Подршку оваквом облику, политичког и друштвеног утицаја, до сада је дало преко петстотина грађана, углавном младих и одговорних људи , придружите се и ВИ
ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ
САВЕЗ НАПРЕДНИХ СНАГА
заступник Зоран Јанићијевић

Нема коментара:

Постави коментар

Да би коментар био објављен мора да буде у складу са стандардима јавне комуникације и да буде писан ћирилицом.
Хвала.

Паланка на вези - Google+ Posts

Листа блогова Паланка на вези