четвртак, 12. април 2012.

Преносимо: Ђорђе Вукадиновић: Подржаћу листу „Ниједан од понуђених одговора“ јер она подржава нашу "Иницијативу за спас Србије"

БЕОГРАД – Главни уредник НСПМ Ђорђе Вукадиновић негирао је да ће бити председнички кандидат на изборима 6. маја, али је потврдио да ће бити носилац изборне листе под називом „Ниједан од понуђених одговора” на републичким и покрајинским изборима, као и да ће подржати партију који чине “млади људи, патриотски оријентисани, а неоптерећени прошлошћу”.
„Не волим да учествујем у играма које нису фер и мислим да се из свега онога што је пратило ове изборе види да је читава идеја била да се некако намести трка за само два кандидата“, додао је Вукадиновић.
Као разлог за подршку изборној листи „Ниједан од понуђених одговора”, Вукадиновић је навео то што је та странка прихватила Иницијативу за спас Србије НСПМ, у којој се, поред осталог, захтева хитно расписивање референдума о приступању ЕУ и НАТО, реципроцитет у економским и политичким односима са земљама у окружењу, посебно Словенијом и Хрватском, као и кажњавање и одузимање фреквенција медијима који пропагирају сецесионизам, распарчавање и окупацију земље.
„`Ниједан од понуђених одговора` је странка поштених намера, без политичког залеђа, која ће покушати да унесе бар мало разума и поштења у брлог звани политички живот Србије. Друге странке у ове изборе улазе са милионима евра, а ми само са јасним и конкретним државотворним програмом. Уколико видим макар један билборд НОПО повући ћу своју подршку – закључио је Вукадиновић.
(Бета)
Извор са линка.

Нема коментара:

Постави коментар

Да би коментар био објављен мора да буде у складу са стандардима јавне комуникације и да буде писан ћирилицом.
Хвала.

Паланка на вези - Google+ Posts

Листа блогова Паланка на вези