среда, 11. април 2012.

2012-04-11: Кандидати за одборнике по месту пребивалишта

Грађани који су заинтересовани да се упознају са кандидатима за одборнике из своје месне заједнице могу то да ураде уколико погледају табелу на линку. Уколико имате сугестије или примедбе на списак пишите нам на palankaonline@gmail.com
Пред нама је период када треба кандидатима за одборнике поставити важна питања везана за функционисање општине.
Ова листа ће вам помоћи да их нађете у вашем комшилуку. Кандидати су се сигурно озбиљно припремили за своје планиране одборничке обавезе и даће вам важне одговоре на став њихове политичке групе о питањима која вас интересују.
Кандидати за одборнике су од стране њихове политичке групације препознати као стубови заједнице, примери на које млади треба да се угледају, и сигурно су спремни да вам презентирају програме своје листе за бољи живот у општини Смедеревска Паланка.
Телефоне не достављамо али на линку http://www.belestrane.988info.rs/site/default.asp?lang=sr се налази телефонски именик где је лако наћи број телефона одборника који вас интересује са пребивалиштем у вашој месној заједници. Унесите име и презиме одборника, изаберите место пребивалишта и ето жељеног телефонског броја.
--

Нема коментара:

Постави коментар

Да би коментар био објављен мора да буде у складу са стандардима јавне комуникације и да буде писан ћирилицом.
Хвала.

Паланка на вези - Google+ Posts

Листа блогова Паланка на вези